Nosaltres

Arquilleida és un estudi d’arquitectes i enginyers que combinen l’experiència reconeguda del nostre project manager amb la il·lusió i el treball innovador d’un equip professional jove en expansió.

Fem els projectes a mida de l’objectiu final dels nostres clients. Oferim la gestió de tot el procés constructiu i la realització de l’obra des del principi fins al final. Desenvolupem projectes d’arquitectura, disseny i urbanisme amb clients que van des de l’administració pública fins a grans empreses privades i clients particulars.

EQUIP

Project manager
Arquitecte tècnic
Arquitecte
Enginyer tècnic industrial
Delineant
Delineant
Delineant
Màrqueting

HISTÒRIA

Arquilleida és un estudi tècnic fundat el 2008 que recull diferents disciplines. Amb més de 10 anys d’experiència professional, hem tingut l’oportunitat de desenvolupar diferents projectes i obres que han enfortit les nostres arrels i coneixements per poder assolir amb èxit els nostres objectius.

Des del nostre primer encàrrec hem mirat d’estudiar cada projecte, obra i client de manera singular i única. N’hem tingut en compte les necessitats i les condicions, així com el compromís d’oferir solucions de manera ràpida, eficaç i econòmica a tots els problemes tècnics i consultes que els nostres clients es plantegen.

Formem un equip de professionals de diferents disciplines per desenvolupar tot tipus de projectes, obres i documentació tècnica necessària. Gestionem i controlem tots els processos de treball per poder oferir al client una gestió integral de tot el projecte i adaptar-nos a cada necessitat.

Prestem serveis tècnics tant a particulars com a empreses del sector de la construcció, arquitectura i enginyeria.